Fysioterapi

For at kunne stille en korrekt fysioterapeutisk diagnose, foretages der altid indledende en grundig undersøgelse

For at kunne stille en korrekt fysioterapeutisk diagnose, foretages der altid indledende en grundig undersøgelse, hvor vi søger at finde baggrund, årsag og omfang af dit problem. Denne undersøgelse danner hele grundlaget for at kunne sammensætte en optimal behandlingsplan og et effektivt behandlingsforløb.

Vores kroppe såvel som vores problemer og symptomer er forskellige

Vores kroppe såvel som vores problemer og symptomer er forskellige, hvorfor det også er forskelligt, hvordan hver enkelt skal behandles. Vi har den sidste nye viden, hvilket betyder, at vi tilbyder en bred vifte af behandlinger.

Fysioterapeuten tager altid udgangspunkt i at se på helheden af dine symptomer og sammen afdækker vi de mulige årsager. Det kan være alt fra uhensigtsmæssige bevægemønstre eller arbejdsstillinger til kroniske, medfødte eller akut opståede lidelser og pludseligt opståede skader ved sport eller anden aktivitet.

Når man dyrker sport presser man ofte kroppen til grænsen

Når man dyrker sport presser man ofte kroppen til grænsen – nogle gange lidt udover. Uanset om din skade er opstået akut eller som et resultat af længere tids overbelastning, er hurtig og præcis diagnostik og behandling afgørende for, at pausen fra din sport bliver så kortvarig som muligt – det er afgørende for sportsfolk, uanset om du er motionist eller eliteudøver.
Fysioterapeutens fokus er at gøre syge mennesker raskere, svage mennesker stærkere og sunde mennesker sundere.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag