Træning

Alt efter din problemstilling vil øvelser/træning ofte indgå som en større eller mindre del af din behandlingsplan

Alt efter din problemstilling vil øvelser/træning ofte indgå som en større eller mindre del af din behandlingsplan. Det kan være alt fra hjemmeøvelser til et individuelt skræddersyet træningsprogram fx. til brug til træning her på klinikken eller i fitnesscenteret.

Klinikken råder over egen træningssal med træningsmaskiner og -udstyr

Klinikken råder over egen træningssal med træningsmaskiner og -udstyr som kan benyttes til både individuel træning samt holdtræning.

Vi har holdtræningstilbud alle dage jævnt fordel formiddag/eftermiddag. Vi har både holdtræningstilbud for folk uden henvisning, med almindelig lægehenvisning samt for dem med en vederlagsfri henvisning.

Generelt for vores holdtræningstilbud er, at træningsprogrammet bliver individuelt tilpasset den enkelt deltager

Generelt for vores holdtræningstilbud er, at træningsprogrammet bliver individuelt tilpasset den enkelt deltager. Der trænes på små hold, så det er muligt at tilgodese den enkelte deltagers behov for hjælp og støtte. Vi prioriterer at træningen skal være inspirerende, effektfuld og at der er rart at deltage på holdet.

Det er afgørende for et effektivt træningsforløb, at dine specifikke øvelser løbende justeres og tilpasses, således du hele tiden høster det fulde udbytte. Det gør sig gældende uanset om øvelsernes primære fokus er styrke, udholdenhed, koordination eller balance.

Bassintræning i Brande Svømmecenter

Du kan få mere information om denne træning ved at kontakte os.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag